Sunday, May 15, 2011

sahabat ku selamanya

Tingkatan 6 2010/2011.Ini lah sahabat ku di tingkatan 6 dan 1 kelas.heheh..masing-masing mempunyai kelebihan dan ciri2 yang tersendiri,erti kata len..keistimewaan la di katakan..hehe,Orang pertama yang ingin di kata kan ialah Bernama Hisyam,dia mempunyai ciri-ciri seorang pelajar yang sentiasa ALERT dalam apa benda,dan yang bagus nya.kongsi yang dia dapat,dia berikan kepada kawan-kawan nya.bukti nya.edwie,natan,oscar dan daeng sudah menunjuk kan perubahan yang ketara dalam peperiksaan.amin..
orang yang kedua pula ialah,Muhammad@memet ozil,seorang yang sentiasa ceria-ceria selalu dalam apa jua keadaan,dan salah satu peminat bola sepak.orang ke TIGA pula,USMAN palkasih,seorang budak yang semangat nya tidak pernah LUNTUR,bahkan semakin membara,seorang SAHABAT KU DARI DARJAH SATU,kelas AMAL..Orang yang ke EMPAT pula ialah JESSICA,seorang konco ku dari TINGKATAN 4 BIJAK,seorang cewek yang sabar walaupun kena KOMBO-KOMBO,hhahaha,,,,Orang yang ke LIMA pula,gadis yang bernama Siti Istikoma,seorang gadis yang frenly,dan sentiasa bantu kawan nya.dia lah selalu menjadi mangsa tempat bertanya jika otak BLANK..Orang ke ENAM pula,gadis yang kecik molek yang bernama Khadijah,atau nama POPULAR nya KATTY...huauau..seorang pembantu kelas yang tabah dan melaksana kan tugas nya.Orang ke tujuh pulak ialah seorang gadis yang bernama Siti Roziah,or d kenali As OJENK..mempunyai bakat besar dalam bidang nyanyian owh...jgn men-men sama dia..hahah..Yang ke LAPAN,seorang gadis yang bernama Dayang Nadia,serang budak yang sentiasa ketawa..tetapi mempunyai bakat besar dalam bidang seni lukisan,(macam Hisyam juga),,Yang ke SEMBILAN,gadis bernama Yanie,seorang yang simple,but danger jugak la di kata kan,,hehe,,pendiam budak nya ni..yANG KE  SEpuLUH.seorang Gadis yang bernama LEONA,seorang sahabat yang sentiasa MEMBERI SEMANGAT buat konco nya,dan juga sentiasa ceria,(c memet ozil jadi mangsa nya)..huahuahua.Orang yang ke SEBELAS,DAENG parani.seorang KONCO KU dari DARJAH 5..huahuahua...mempunyai Suara YANG POWER lah juga,jangan kamu men-men,KALAU DIA BDUET MA C ojenk,NAH....HABIS la kamu.,Orang ke DUA BELAS,Renold emol,,konco KU Dari FORM 4 sampai skng jadi konco berat,mempunyai ciri-ciri seorang yang pelawak,ceria,dan juga mempunyai bakat besar dalam bermain alat muzik GITAR.,(emol rock selalu).Orang yang ke TIGA BELAS pula ialah RUZIE,,huauhauhau,,seorang konco yang memang frenly la juga,,HARI-HARI jadi mangsa buli.tapi dia tidak ambik hati pun.NI LAH YANG BAGUS NYA BUDAK NI heheh..Orang yang ke EMPAT BELAS,seorang cewek yang bernama ONDONG,,huahuahua,,budak ni paling ceria la,,suara dia jak kalo ketawa..adududuiiii..I DONT KNOW WANT TO SAy LARH....yang ke LIMA BELAS.konco yang bernama Fatima,tetapi malang nya,dia tidak mampu melanjut kan pelajaran nya hingga ke tingkatan 6 atas,kerana dia mndpt tawaran ke politeknik.(mau jugak ko pindah bh,,adui).Orang yang ke ENAM BELAS pula.seorang konco dari FORM 4.NADZMIR,@KUCING SASAT@PUYI...cahhhh,,main kau burung..hahaha....budak nio memang pandai bab-bab speaking ni..muet pulak dia angkat tu.hahah.Orang yang ke TUJUH BELAS,DARSAD.konco ku yang ku kenal.1 platun pulak di kadet BOMBA tu..huahuahua...seorang yang pndai jugak la dalam sejarah..ko memang buli bh sad..haha.Orang yang ke LAPAN BELAS.eDDy sofian@IZO ROCK N ROLL.hahaha....aku pun tidak tahu maw cakap apa pasal ni budak,sebab sama jak gila kami ni..hahaha...apa-apa pun,,dia konco yang fun.(mangsa buli pulak jugak tu) dan(salah seorang team 6 jahanam)  hahah.Orang yang ke SEMBILAN BELAS,,ni budak yang bernama OScar.seorang konco yang kira ok jugak,n sentiasa Fokus dalam pelajaran.Orang yang ke DUA PULUH,ah!!!ni budak ni bahaya sikit ni.nama nya PARUJI@norma jie baker,wahahah,,,konco ku dari darjah 4 lagi,nakal-nakal jugak budak ni,(salah seorang team 6 jahanam)..haha..sabara-sabar larh ko....Orang yang ke DUA PULUH SATU..EDwie hansambui,,,,5 MINIT LAGI,,,kalau lambat kompom gudbye sudah kau..konco yang berasal dari LAHAD DATU..hehem,,hehem,,,,batuk jap....hurm,,Orang yang ke DUA PULUH DUA tu tidak payah di hurai larh ya...hehehe,,kita LOMpat ke no DUA PULUH TIGA.konco yang bernama NATAN..ko mimang karrass bro...huahuahuaha..seorang konco dari form 4 lagi ni...budak yang ceria-ceria jugak,paling di takuti oleh kaum HAWA(jelingan manja nya yang menakutkan)hahahah.yang teda dalam PIC ni,,c ILHAM DE SEMBOY,,haha,,my bes KONCO jugak,,BELAJAR BEK-BEK YA lam,,jgn ponteng-ponteng lagi...OK KA??OK??heheh. ada lagi satu orang.,,seorang gadis bernama RAFIDAH@PENYU.huahuahua,,sorang yang kili-kili,jalan pun lambat.macam penyu syak,,hahaah hurm..........SO!!konco-konco ku..SEMANGAT LARH KAMU untuk STPM 2011 NI.kita hanya tinggal beberapa BULAN sahaja lagi ni oi,,,,,walaupun aku ni masih dupang-dupang,tapi semangat kamu yang di perlu kan,DENGAN DOA DAN HARAPAN,DENGAN BERKAT CIKGU DAN IBU,DENGAN USAHA DAN KERJASAMA,INSYALLAH KITA BOLEH BERJAYA...AMIN!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment