Sunday, June 26, 2011

Kenangan Indah Tercipta Di Ranau


      YuHu!!! auchak!!!!!! pada 22 haribulan 6 budak tingkatan 6 SMK Likas pergi ke Ranau.....whahahahaha.......Bunyi Nya macam FUN kan.....hahaha..MEMANG PUN.......ALHAMDULILLAH....semua nya berjalan dengan lancar aPA YANg di ingin kan,, Kami bertolak pada 7 pagi dan pulang pada 6 setengah petang,kira-kira macam gitu larh...hahahaha......ah!!!! ketika di sana,macam-macam AKSI yang boleh di lihat..huahuahuahuahuahua(perangai dalam jiwa) hahahaha.......

       Memang indah pada waktu itu apabila dapat melakukan ADVENTURE bersama-sama kawan dan juga cikgu...hurm......antara AKTIVITI kami di sana,kami membuat LAWATAN DI KELAB GOLF RANAU,dan selepas itu........APA LAGI!!! MANDI DI HOTSPRING@PORING(kolam air panas)...hhahahahaha.......

           Banyak memori indah yang terukir dan pasti akan di kenang oleh para sahabat-sahabat ku yang mengikuti lawatan pada hari tersebut..hehehehe......DENGAN DOA DAN HARAPAN moga kita akan melakukan lagi benda yang sama dan lebih gembira melakukan nya..amin...heheheh


sabah golf club
Ah.....ni gambar di ambil ketika membuat lawatan di sabah golf club...hehehe..segak kan semua..hehehehehhe..........ni belum lagi ni...ada lagi nanti...sabar syak..huahuahuahua....













jumardi and tasri
Neyh Konco ku di 6 atas 1....yang pegang kain OREN tu nama nya c JUMARDI(senyuman paling mahal),yang di sebelah nya tu c TASRI.....HANSAMBUI kan mereka....huahuahuahua.



















Tasri,Ondong,Istikoma,Ojenk,Emol
 Wahakz........TENGOK betul-betul latar belakang tu...wahahahah...apa-apa pun C EMOL jugak bah yang paling cute...MALU SAYA BUZZZZ.....hahahahah




wahakz!!!! senyuman yang begitu mengembirakan ya....hahahahaha...ni nama nya ILHAMM dan LEONA......hehehehehehe.........HANSAM NYA KO ILHAM.....

ilham and leona



OJENK and ONDONG
Faruji
Ni konco dari sekolah smk inanam...c OJENK and ONDONG........TELIPOK RIA......macam ADIK BERADIK jak dorang ni...wahahahahahaha....c ojenk suara nya jangan main-main....WAKIL k.k Tu..hahaha...c ONDONG pun jangan MAIN-main suaranya...BISING BETUL DALAM KELAS...wahgahahah...ARRRRRRRR...yang itu sepa tidak kenal..my konco berat........PENGAKAL BOY.....hahahahahaha...wahakz!!!..apa kau tinguk itoo?????
                                                                            


NURHISYAM


neyh konco ku c HISYAM.....warh...tekun ko mendengar ya sham..ko harapan sekolah tu...berusaha la konco.......hehehehehehehehe










MEMET
sepa TIDAK KENAL...jejaka pujaan gadis-gadis di sekitar GERMAN.....MUHAMMAD MESUT MEMET OZIL..........neyh belum lagi dia buka SKILL DIA ni...kalo di buka....HANCUR MASA DEPAN pamain BOLA SEPAK...hahahaha


faruji,ilham,teto
NAH!!!!tiga ORANG ni sepa tidak KENAL.......3 ONAR pulak ni....hahahahahaha.........



time kat poring
WARH!!!!!!!!!!! GEMBIRA betul bah dorang....hahahahaha..aik?????ada cikgu JIUS jugak....hahahaaha.......



memet,nadzmir,faruji
Ya ampun,..,.......apa c nadzmir buat dengan c paruji tu....CURIGA saya buzzzz.......C memet lae...apa ko tutup muka mu tu....ADEI.....budakk-budak ni ar......ONAR betul........hahahaha...

usman and nadzmir
Alolololololollololo....COMEL nya GAYA dorang...macam ADIK dan ABANG la...heheheheh


cikgu JIUS and CIKGU RAMLIE
nah...dua ORANG ni...sepa yang tidak kenal....cikgu yang KUAT BAGI SEMANGAT BAH INI....hahahah.....paling hansam pun ada........... yang berbaju hitam tu kami panggil cg jius dengan moto nya TIADA MASALAH.dan berbaju hijau tu cg RAMLIe dengan nasihat yang selalu di pesankan kepada kami,JANGAN MELEPAS KAN BATUK DI TANGGA..,.....hehehehehe....GURU SEJARAH ni DUA-DUA







tingkatan 6 atas 1 dan 2
                                                                   
GAMBAR  sempat di ambil sebelum pulang....hahahaha....selepas puas bersuka ria...hehehehe....tengok la...x pandai penat kan semua nya........dengan berlatar belakang kan GUNUNG KINABALU..........











apa bah kamu buat tu


form 6 smk likas semua nya hebat-hebat dan FUN!!!! hahahaha

No comments:

Post a Comment