Thursday, July 28, 2011

Go Tasha Go!!!

   YUHU!!!! AUCHAK!!! yaw.....apa mau jadi ma ko ni ya...sudah larh sakit..ko masih keras kepala lagi....adeshhh...pergi lah kau ke hospital sana.....dalam islam ada menyatakan..LEBIH BAIK MENCEGAH DARIPADA MERAWAT....nah...kan ko sudah mahu menjadi muslimah yang baik....heheh..so better kau pergi yaw.......


   ingat loh...SPM  kau tidak lama lagi...and birthday kau pun tidak lama lagi menjelang....mahu kau menyambut di hospital ka????hahah...ala...ko jangan risau larh yaw......boleh diselamatkan tu..if kau pergi ke Hospital........ko tidak sedih ka nanti kalo kawan-kawan kau mencari kau selalu....nah,......tidak kau sedih kalau hari-hari kawan kau sebut nama kau bila dorang buat latihan MENARI??? pergi jak la ke HOSPITAL TU YAW.....tiada pa yang mahu d takutkan..semua kawan-kawan kau doakan kau jugak tu.....dengan syarat..kau pergi......MACAM MANA DORANG  MAHU TOLONG KAU if kau tidak tolong diri kau sendiri.....nah...jangan gara-gara EGO kau tu membuat kan CITA-CITA kau musnah.......hurm...... BENDA tu sakit nya cuma tuhan jak yang tahu yaw.....rasa mcm mahu hilang nyawa jak...hantam pinggang tu bush!!!! adeiiiii......BAGUS LAGI IF DI RAWAT AWAL-AWAL...adeiiii..kalau aku la kan....aku pergi cepat-cepat......tidak lama lagi spm owh.......5 tahun bersekolah hanya untuk mengambil peperiksaan selama sebulan..PENENTU HIDUP TU.......dush!!!!!RUGI HIDUP EH!!!! ...


 nah!!! jadi kalau kau sayang sama itu kau punya kawan-kawan..bagus kau pergi ke HOSPITAL....semua kawan-kawan kau sapot kau tu..hahaha...itu pun kalau kau ni betul-betul bestfriend dorang la..kalau kau ni bukan yang bestfriend..nah.,..kau tidak pergi ke HOSPITAL tu.........so sekarang kau pilih larh....aku as kawan hanya mampu berdoa jak untuk kau.....


DENGAN DOA dan HARAPAN
SEMOGA KAU PERGI  KE HOSPITAL
SEMANGAT KAU TASHA!!
KAU NI...CAKAP ROCK TAPI HOSPITAL TIDAK MAU PERGI
HAHAHAHA
BUDAK BINTANG LIBRA BUKAN BUDAK LEMAH

SEMANGAT KAU MY FRIEND
GO TASHA GO

AMIN

No comments:

Post a Comment