Sunday, October 16, 2011

hehem hehem testink 123



yuhu
auchak
hurm
first time aku kasih full warna pink ni ah

khas buat kau

hohohoh

hurm

macam yang aku ckp,
aku x berani membawa kapel
but x apa la
aku cuba jugak
but aku buat dalam blog jak
hohoho
hurmmmm

maybe aku x dapat yakin kan ko utuk terima aku n aku x akan menjanjikan yg ko bahagia bersama ku,sebab aku banyak kekurangan
but yang aku cuma boleh janji sama ko aku akan JAGA kau n susah senang sama dengan kau
hohohoh

so

Noor Fihranazila bt Azman
KO SUDI KA JADI GURLFRIEND Aku??

hohoho


(bagi jawapan d wall post aku or d text msj jak k)
(dont worry,kalo ko x trima pun,kita still konco)
HOHOHOHOHO
amin

No comments:

Post a Comment