Friday, September 20, 2013

Malam yang AWESOME

assalamualaikum
yuhu
auchak
dushhhh

ni malam hati begitu senang wooooooo
maklumLah

baru siap belajar kereta manuaL dengan penuh komitmen.
kalau duLu tiada keyakinan, kereta ttiba mati, terus aku give up.
tapi ni malam, aku belajar dengan penuh fokus.
thanks la buat kawan aku si Zack yang sudi membantu aku.
nampak gaya nya aku kena biasakan diri dengan kereta la ni.
sebab dia sudah ajar siap bagi penerangan penuh lagi. 
fuhhhhh
jantung dup dap dup dap juga tadi, tapi dia disebabkan dia UGUT aku, 
katanya kalau mau balik rumah bawa kereta tu sampai rumah, kalau tidak, x balik balik laaa..
nguwaaaaaaa... 
lagi-lagi waktu-waktu begini aku wajib Blogwalking.
maka dengan itu aku pun semangat bawa kereta sampai ke rumah.
padahaL jauh jugak tu sepanggar Port ke kampung likas.
but alhamdulillah syukur, aku rasa sudah tiba masanya untuk aku beranikan diri
dan juga biasakan diri dengan bawa kereta ni.
doakan aku semoga cepat-cepat pandai bawa kereta dan semoga dapat lesen.
agar kali ni aku pulak yang drive kan untuk mama aku, then kali ni 
kalau pegi main bola, tidak la susahkan kawan dengan menumpang kereta mereka.
apa-apa pun ni malam memang 
AWESOME 

syukur alhamdulillah

2 comments:

  1. wahhhh.. tahniahhhh yeee....
    usaha lebih lagi pasti lebih maju dn proooo nnt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaa..amin... ni ah sedang di usahakan ni.. ehehe

      Delete