Thursday, June 6, 2013

Hati senang jiwa riang

Yuhu
auchak
auchak
assalamualaikum
hati senang jiwa riang

ya syukur alhamdulillah

ni hari ja aku gembira kepada dua faktor
faktor yang pertama
aku MENANG main BINGO berkali kali

faktor kedua pulak
aku akhirnya dapat balasan daripada someone ( org Youtube)
pasaL lagu yang aku request
akhirnya aku dapat LAGU ITU!
yaaa ! alhamdulillah

sebab lagu tu sudah bertahun tahun aku cari sebenarnya
kalau kamu dengar ni lagu mesti kamu ingat kan?:
lagu legend ni

ni lagu telah di jadikan sebagai iklan untuk MiLo pada tahun 2007 atau 2008
kalau tidak silap,
namun lagu ini sebenarnya sudah wujud pada tahun 2000
sebab aku masih ingat lagu ini di tayangkan di Tv1 setiap pagi
hehehehe
aku masih ingat
dan aku dapat ORIGINAL FULL SONG
waaaaaa
serius aku katakan, selongkar di google atau pun Youtube memang 
tidak akan dapat lagu ni versi penuh

syukur alhamdulillah aku sudah dapat
jadi hati pun senang
dan aku simpan lagu ni baik-baik
sebab untuk 10 tahun akan datang lagu sebegini pasti akan pupus akibat lagu-lagu yang baru

tajuk lagu yang sebenar
malaysiaku cemerlang

tajuk lagu yang di iklankan oleh MILO
negaraku juaraku


12 comments:

  1. dah lama dah tak dengar lagu ni.... ena dengar masa tingkatan2 dlu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh.. lagu ni sudah lama kan,gembira sbb aku salah seorang yg ada lagi ni, lagi-lagi full song original version.. hehehe

      Delete
  2. uwarghhhh !! hahaa ingatkan lagu menda laaaa...
    skli tgok pr'ataan last tue trus trsenyum sorang2...
    malaysiaku cemerlang negaraku gemilang ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagu full song special taw. teda d youtube, tiada d goole.. hahaha

      Delete
    2. tade di utube xde di goggle ye ? abes dgn ka ada ea ?
      heheee meh sini kita share2 laaa abe wehhh..
      sharing is caring .. rite ??

      Delete
    3. Mesti la ADA ~~~ hahahaha.. eleh.. mau jugak ka? aku sangka ko layan 4minute .. huahahahaha..mau aku hantar attchmnt d tmpt ko?

      Delete
    4. sorry2 xmint korea laa weh.. hahaa emeh sini antr kat aku

      Delete
    5. apa email ko? sini aku hntr kan.. heheheh

      Delete
  3. Hey you :) Follow awak sampai sini, & tag awak for a giveaway kat situ

    http://sitracey.blogspot.com/2013/06/ada-lagi-satu-giveaway-by-waney.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey tracey.. makasih ahhh.. kejap aku pegi blog ko.. hehehe

      Delete
  4. tetibe rasa klasik je bila tengok video klip ni..ahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg klasik pun.. heheh.. ni video just iklan milo.. tpi lagu sbrnya sudah x d tygkan ... lagu lama kan.. hehehe

      Delete